Velkommen

Tak fordi du kigger indenfor. Hvis du har lyst, så må du meget gerne lægge en kommentar.

tirsdag den 26. juli 2011

Mug rug modtaget

I går havde posten en dejlig pakke med til mig fra Debbe.

Se hvilke skønne ting Debbe har lavet til mig + 2 stykker stof. Tak Debbe.
Her det fotograferet fra forsiden. Hvad man ikke kan se på billedet er, at i det sorte stof er der syet en dampende kop - flot detalje.

Og her fra bagsiden.
 ............................................
Inden jeg sendte pakken til Debbe, tog jeg et billede som jeg så ville vise her på bloggen, når Debbe havde modtaget den. Men jeg kan simpelthen ikke finde det billede, så jeg har lånt disse billeder fra Flickr (håber det er OK Debbe?!).
Så her er de 3 mug rugs, som jeg sendte til Debbe..............





torsdag den 21. juli 2011

tirsdag den 19. juli 2011

Drillenissen

Som før nævnt er jeg medlem af "Rokken". Derinde har vi en drillenisse, som hele året rundt kan finde på at sende andre en gave. I dag modtog jeg en SKØN gave med posten. Den indeholdt en dejlig brødkurv, fine lys, smukke servietter, vidunderlige grydelapper og et dejligt kort. Vil I se herlighederne, - det tænkte jeg nok................








Jeg er bare så glad - tusind tak kære Drillenisse (jeg ved jo, hvem du er). Hvis alt går vel, så har jeg planer om at male køkkenet i næste uge, og så tror jeg at disse to farver skal være tilbehørsfarver.

Afsendt

I går sendte jeg en pakke afsted til Debbe - min mug-rug-swap-partner. Men jeg vil vente med at vise pakkens indhold til Debbe har modtaget den.

søndag den 17. juli 2011

Måske spø'r du dig selv om jeg mon er rejst på ferie, siden der ingen indlæg har været i nogen tid. Men jeg kan sige, at intet kan være længere fra virkeligheden. Nej ingen rejse. Men manden min har nu haft ferie i en uge, og så har jeg ikke lige villet sidde ved computeren. Men hvad bød den forgangne uge så på?

Jo mandag havde vi besøg af vores niece Nadia, og senere kom hendes forældre og lillesøster Merle til aftensmads-pizza.

Tirsdag fyldte Laura 6 år, så da fejrede vi hende, - og morfar var herovre til eftermiddagskaffe.

Onsdag skulle jeg til tandlæge (det er længe siden sidst, - og jeg holder det hemmeligt for jer, HVOR længe siden det er!!!) - en gammel fyldning havde slået revner og måtte skiftes.

Torsdag - kan ikke lige huske torsdag.

Fredag hentede vi min bil, som stod oppe hos min far, - derefter kørte vi ud at handle og havde far med, - og senere endnu kørte far og jeg ud og købte en ny Stressless-stol til ham.

Lørdag (det var i går) havde vi besøg af et par fastre, en onkel og to niecer/kusiner - vi fejrede endnu engang Lauras fødselsdag. Da gæsterne var kørt, kørte jeg Tage til vagtlægen.

I dag søndag er vi egentlig inviteret til aftensmad og overnatning hos Tages søster og svoger, - men tvivler på det bli'r til noget, for Tage har store smerter.

Så fik jeg vist i store træk opdateret min blog. Ha' det skønt.

fredag den 8. juli 2011

Min give-away-præmie er kommet

Ja jeg har allerede modtaget min præmie fra Jen - 3 fat-quarters og .........
Jeg er virkelig glad for den - tak Jen.

torsdag den 7. juli 2011

Hovsa

så har nummer 24 meldt sig - nemlig Lene Sjøvoll. Velkommen Lene - jeg er glad for, at du vil være "med".

tirsdag den 5. juli 2011

Morgenens oplevelse

Jeg er lige kommet hjem efter at ha' kørt Laura afsted. På vej ind i gårdspladsen ser jeg denne skønhed. "Smider" bilen og suser ind efter kameraet - og zoomer alt hvad jeg kan.



mandag den 4. juli 2011

God og dårlig

- ja sådan blev status på den forgangne weekend. En weekend hvor vi var på marked i håb om at få solgt ud af ting fra gemmerne. - Men også en weekend som stod i "MUDDERETS TEGN". Vi vadede i bogstavligste forstand rundt i mudder. Så der blev stort set intet solgt. ØV. Lauras og mine sko klarede ikke skærene, - de ligger nu i hver deres skraldespand. Inden mine nåede dertil tog jeg dette billede ............


(Det slår mig lige, at på billedet ser skoene faktisk ikke så slemme ud. Måske jeg skulle gå ud og hive dem op af skraldespanden og sige undskyld. Nej - det var slemt og de er færdige. Basta.).

Dagen i dag skal bruges på stor-vask. For alt blev mudderet til.

Nå det var det dårlige, men det var jo alligevel også en god weekend. Stemningen på sådan et marked er jo altid god trods vind og vejr.

Og se bare her hvad vi fik med hjem.........................



En smuk kande til min samling. En lille fløde-flaske som jeg har ledt efter i flere år (den fik jeg af far). En kaffemølle. Og glasset i baggrunden er en del af en petroleumslampe som vi købte, men jeg er ved at gøre kolben ren, så den må I lige ha' til gode.

Da vi kom hjem i går, skulle jeg lige checke mails, og så var der sørme mail fra Jen http://sewhappygeek.co.uk/ - jeg har vundet en 2. præmie i en give-away på hendes blog. JUBIIIIIIIIIIII. Den glæder jeg mig til at modtage.

Om dagen i dag så bli'r god eller dårlig, ja det må tiden vise, men lad os håbe på det gode (og på godt "tørre-tøj-vejr".